Patho-Physiognomie &Chinese gelaatkunde

1. Patho-Physiognomie

Wat zeggen de tekens in uw gezicht over uw gezondheid?

“Je huid weerspiegelt je gezondheid” is een eeuwenoude uitspraak waar veel waarheid in zit. Patho-Physiognomie leunt op deze uitspraak en is een methodiek waarmee tekens (zoals vlekjes, puistjes, schilfertjes, rimpeltjes, verkleuringen) in uw gezicht worden uitgelezen en daarna vertaald worden naar de gezondheid van uw lichaam en organen.

Het blijft een wonderbaarlijk gegeven hoe snel (ver)storingen in ons lichaam worden gereflecteerd in ons gezicht. Het goede van deze kennis is dan ook de preventieve werking omdat wij reeds in een vroeg stadium een onbalans (ziekte) kunnen herkennen, die zich in uw gezicht reeds lang op voorhand heeft gemanifesteerd.

Een goede gezondheid is het meest kostbare bezit gedurende uw hele leven.


2. Chinese gelaatkunde

Bij de Chinese gelaatkunde wordt er op alles gelet, op de vorm, de kleur, ouders, kinderen, moedervlekken, zelfs leeftijden. De Chinese gelaatkunde laat zien wie u was in uw kinderjaren, uw jeugd, uw pubertijd, zelfs over uw ouderdom. Het laat zien wie u bent op dit moment en wat u eventueel te wachten staat. Het laat ook zien waarom bepaalde dingen in uw leven, zowel in het heden en als in de toekomst, gebeuren.

Verleden, heden en toekomst staan op uw gezicht geschreven! 
Het gezicht is niet alleen uw uiterlijk, het gezicht is wie u was, wie u bent en wie u zult zijn.

Het combineren van Patho- Physiognomie en de Chinese gelaatkunde levert unieke resultaten op!


Prijzen

€60,- voor 1 uur
€75,- voor 1,5 uur